Om Praksishjælp

Velkommen

Praksishjælp er specialiseret

i at hjælpe praksisvirksomheder

Almen praktiserende læger

Praktiserende speciallæger

Praktiserende tandlæger

...

Hvem


Bag Praksishjælp står ELKAN, der har eksisteret siden år 2000. Virksomhedens ejer, Mikael Elkan, har i en årrække arbejdet med almen praktiserende læger.

Vores mål


Vores mål er at skabe glade mennesker, der har et godt arbejdsliv.

Det gør vi ved at hjælpe med ydelser, rådgivning og digitale løsninger.

Hvor


Vi hjælper i hele Danmark, men har kontor i København. Mere præcist i Søborg.

Mikael Elkan

Om os

Praksishjælp.dk

Motivation

ELKAN, som står bag Praksishjælp, har siden år 2000 hjulpet virksomheder med at blive bedre til at drive og udvikle deres organisationer.

Men der er et hul i hjælpen til mange små og mellemstore virksomheder, fordi konsulenter og hjælp kan opleves som dyrt og resultatløst i længden. Den myte vil vi gøre op med. Det skal være nemt og give udbytte.


Via Praksishjælp sætter vi fokus på at hjælpe virksomheder, der driver en praksis for at gøre det bedre, nemmere og kunne udbrede viden.

Alle former for praksis
  • Læger
  • Speciallæger
  • Tandlæger
  • Fysioterapeuter
  • Terapeuter
  • Psykologer
Dit arbejdsliv

Problemer og udfordringerne er ikke de samme som hos store virksomheder - de er ofte større,fordi du både skal drive en virksomhed, stå for administration, digitalisering, planlægge arbejdsgange,ansætte, fyre, lede...osv.

En praksis ligner ofte den fase, som en mindre virksomhed har i opstart. Den kan være hård og krævende, men med erfaring og viden kan det blive nemmere at have et arbejdsliv, som man selv har valgt det.

Vision

Det skal ikke være svært at være glad for sit arbejde. Vi vil gøre det nemt for dig.

Vores mål


01

Sikre et godt arbejdsliv

At være selvstændig er et valg, men det kan også være et svært valg at komme ud af igen. Vi vil sikre det gode arbejdsliv fra start til slut.

02

Tilbyde kompetent hjælp

God hjælp skal helst føles som om det er en hjælp. Vi har fokus på at I føler jer hjulpet.

03

Skabe udbud

Vi vil være med til at skabe konkurrence og sikre et udbud, så I som kunder får mest for mindst inden for de rammer, som kan tilbydes.

04

Skabe netværk

Vi kender også folk i praksis. Derfor kan vi henvise til andres erfaringer. Vi hjælper dig ind i et netværk af mennesker, der ligner dig.

05

Skabe viden

Vi vil ikke kun løse opgaver, men også formidle, forklare og forstå, det der lykkes. Det fortæller vi om, så du kan få gavn og glæde af vores viden.

06

Udbrede det der virker

Vi skal turde udfordre os selv. Det gør vi ved at udbrede viden og indsigt, så alle er lige godt stillet, når der skal findes gode løsninger.

Hvorfor vælge os?


Viden

Vi vil gerne vide og undersøger og kontrollere, hvorfor det skal være A eller B, som er den rigtige måde. At søge viden om virksomheder, mennesker og ledelse er væsentligt for os, så vi bedre kan rådgive dig.

Erfaring

Det har taget 20 at få 20 års erfaring med organisationer, drift, udvikling, ledelse og processer.

Hjælp til det hele

Vi kommer hele vejen rundt om din forretning. Det vi ikke selv kan - regnskab og jura - har vi aftaler med andre om, så er lige så fokuserede på praksis, som vi er.

Nemt (og billigt)

Det skal være nemt for dig at få hjælp. Men vi har også fokus på hele din forretning. Derfor er vi lige så optaget af hvad du får ud af det, og om vi løser det rigtige, rigtigt. De første løsninger er ikke altid de bedste.

Netværk

Kom indenfor! Hos os får du også adgang til et netværk af vores kunder, enten via praksishjælp.dk eller ved nogle af vores arrangementer. Vi får mulighed for at høre, hvordan det går i din branche, og du får mulighed for at møde andre, der har det ligesom dig.

Uddannelse

Vi tror på at man lære hele livet. Du skal have faglig læring og læring, der hjælper dig med din forretning, ledelse, processer m.m. Vi tilbyder både e-læring, kurser og workshops fx til jeres årlige arrangementer. Faste priser og præcise ydelser.

Undersøge og indse
Samarbejde og tillid
Indsats og resultater

Bedre arbejdsliv i almen praksis? 23,2% vil forlade praksis inden for 2 år ifølge PLO's rapport fra 2020.

Få hjælp til et bedre arbejdsliv som læge.

For henvendelser om projektet "Bedre arbejdsliv i almen praksis" kan du skrive direkte til almen@praksishjælp.dk eller på telefon +45. 23 96 10 30